Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

B Refibre Reconstructive Hair Serum Medavita 24 x 10ml

746lei Lei 597lei Lei
Restructurare - Reparare - Anti-îmbătrânire - Body-building - Condiționare - Revigorare - Nu se calteste. Tratament pentru reconstrucția profundă a fibrelor de par până la nucleul structurii lor.

Fiola nutritiva hidratare par – Medavita nutrisubstance 10 ml

41lei Lei 33lei Lei
Lungimile sunt suple și strălucitoare și ultra-moale. Formula este imbogatita cu pretiosul complex Amino Concentré, care actioneaza direct prin repararea selectiva a fibrei, iar indirect, prin sigilarea substantelor functionale specifice, pentru Hranire de durata. Formulă fără clatire.

Fiola pentru par foarte uscat, decolorat, rupt – L’alga SafeSalefGuard – 1×7.5ml

67lei Lei 54lei Lei
Utilizarea L'Alga SelfSafeGuard garanteaza vitalitatea parului, structura sa compacta, integritatea, moliciunea si stralucirea pana la urmatorul tratament de salon.

Fiola reconstructie par fara clatire – Medavita B-refibre 10 ml

41lei Lei 33lei Lei
Revitalizează și repară în profunzime părul fragil, stresat, tern și epuizat, datorită acțiunii cosmetice intense. Potrivit pentru părul fin. Restructurare - Reparare - Anti-îmbătrânire - Consolidarea firului - Condiționare - Revigorant

Fiola spray moleculara pentru păr deteriorat mediu sau gros- L’alga Searevitalize CPR-15 ml

85lei Lei 68lei Lei
O mască all-in-one pentru îmbunătățirea culorii, care împrospătează culoarea, intensifică reflexele și hrănește părul. Cu ulei din semințe de afine, ulei de cocos și Amino Concentré. Preparare și aplicare: citiți instrucțiunile din interior.

Fiole spray moleculare pentru păr deteriorat mediu sau gros – L’alga Searevitalize CPR-6×15 ml

459lei Lei 367lei Lei
CPR Peptide-18 este o serie revoluționară de produse care îndrăznește să repare fără să aștepte. Sistemul avansat de îngrijire intensă a părului este formulat pentru a întări, repara și proteja părul din prima clipă.

Fiole spray moleculare pentru părul fin, deteriorat – L’alga Searevitalize CPR – 6x15m

459lei Lei 367lei Lei
Complexul AlgaNord5TM compus din alge, acid hialuronic, proteine termoactive de susan și agenți activi de condiționare formează o peliculă protectoare care învelește părul și previne vârfurile despicate. Datorită unei formule sinergice avansate, rezultatul este un păr moale, neted și lucios.Instant repair meets clean beauty!

Fiole tratament nutritiv intens – Medavita Nutritive Repairing Hair Fluid – 24 x 10ml

746lei Lei 597lei Lei
Hrănitor – Hidratant – Condiționant – Protector – Reparator Un fluid de par care hrănește și repară fibra. Nu se clateste.

Fiole tratament Saryna Key, aminoacizi, cheratina, proteine 10ml

174lei Lei 139lei Lei
„SARYNA KEY™ Boha Shea este rezultatul unor cercetări lungi și exclusive pentru a rafina stratul superior de unt de Shea. Acest complex este foarte concentrat în cheratina naturală, aminoacizi și proteine.

Framesi Morphosis Re-Structure Salon Kit – Tratament reconstructie 100/100/100ml

360lei Lei 288lei Lei
Kitul Framesi Morphosis ReStructure este, prin urmare, un tratament unic, de super-îngrijire a părului,cu siguranta, fiecarui tip de par ii v-a reda stralucirea, puterea si vitalitatea.

Framesi Repair – fiole de reconstructie si hidratare – 6x15ml

194lei Lei 155lei Lei
Ser de refacere a părului reface firele de păr acolo unde este necesar. Într-un timp previzibil, părul îşi revine flexibilitatea, puterea şi strălucirea.

L’Alaga Seagrowth Lotion 85ml – lotiune pentru cresterea parului si echilibrul scalpului

334lei Lei 267lei Lei
L'Alaga Seagrowth Lotion - lotiune pentru cresterea parului si echilibrul scalpului Purifică și echilibrează scalpul, în timp ce îi revigorează celulele.