Afișez 1 - 12 din 53 de rezultate

Beauty Bag L’alga, Seacure, Seaweet, Seamist 100/100/100 ml

441lei Lei 353lei Lei
Sampon L’Alga Seaweet 100ml + L’Alga Seacure 100ml + Spray de umiditate L’Alga Seamist 100ml + Geantă de frumusețe Pearl

Fiola pentru par foarte uscat, decolorat, rupt – L’alga SafeSalefGuard – 1×7.5ml

67lei Lei 54lei Lei
Utilizarea L'Alga SelfSafeGuard garanteaza vitalitatea parului, structura sa compacta, integritatea, moliciunea si stralucirea pana la urmatorul tratament de salon.

Fiola spray moleculara pentru păr deteriorat mediu sau gros- L’alga Searevitalize CPR-15 ml

85lei Lei 68lei Lei
O mască all-in-one pentru îmbunătățirea culorii, care împrospătează culoarea, intensifică reflexele și hrănește părul. Cu ulei din semințe de afine, ulei de cocos și Amino Concentré. Preparare și aplicare: citiți instrucțiunile din interior.

Fiole reconstructie si intarirea firului de par – L’alga SelfSafeGuard 7,5mlx3

182lei Lei 146lei Lei
Protejează părul înainte, în timpul și după serviciile chimice, de orice deteriorare. Remediați legăturile de keratina deteriorate după fiecare serviciu chimic. THERMAL PROTECTOR, oferă un păr mai puternic, moale, neted și mătăsos după fiecare serviciu tehnic.

Fiole spray moleculare pentru păr deteriorat mediu sau gros – L’alga Searevitalize CPR-6×15 ml

459lei Lei 367lei Lei
CPR Peptide-18 este o serie revoluționară de produse care îndrăznește să repare fără să aștepte. Sistemul avansat de îngrijire intensă a părului este formulat pentru a întări, repara și proteja părul din prima clipă.

Fiole spray moleculare pentru părul fin, deteriorat – L’alga Searevitalize CPR – 6x15m

459lei Lei 367lei Lei
Complexul AlgaNord5TM compus din alge, acid hialuronic, proteine termoactive de susan și agenți activi de condiționare formează o peliculă protectoare care învelește părul și previne vârfurile despicate. Datorită unei formule sinergice avansate, rezultatul este un păr moale, neted și lucios.Instant repair meets clean beauty!

Geanta de lux pentru parul blond sampon 250 ml + leave-in 100 ml – L’alga Ocean Technology

458lei Lei 366lei Lei
Gama L'Alga SEALVER este destinată părului Blond sau Gri Restabilește părul suprasolicitat la starea sa optimă cu fiecare aplicare, îmbunătățește elasticitatea în părul îmbătrânit și adaugă catifelare, strălucire și volum. Restaurează și neutralizează tonurile galbene din toate nuanțele de păr blond. Construiește instantaneu și revitalizează cuticulele părului deteriorat, pentru un aspect tineresc, mai neted și mai sănătos, fără creț.

L’Alaga Seagrowth Lotion 85ml – lotiune pentru cresterea parului si echilibrul scalpului

334lei Lei 267lei Lei
L'Alaga Seagrowth Lotion - lotiune pentru cresterea parului si echilibrul scalpului Purifică și echilibrează scalpul, în timp ce îi revigorează celulele.

L’Alga Beauty Bag Anticadere – kit anticadere sampon, lotiune 250/85ML

469lei Lei 375lei Lei
L'Alga Beauty bag Anticadere, contine sampon si lotiune ce opreste caderea si accelereaza cresterea parului.

L’alga Beauty Bag Seamore, Seaboost, Sealush 100/100/100ML

572lei Lei 458lei Lei
Sampon L'Alga Seaweet 100ml + Balsam L'Alga Seaboost 100ml + Ser L'Alga Sealush 100ml

L’Alga Beauty Bag Volum 100/100/100ML

423lei Lei 338lei Lei
L'Alaga Beauty bag pentru volum, contine sampon, masca si leave-in special create pentru parul fin, lipsit de volum. Curata, hidrateaza si ofera volum parului tau.

L’alga Bolster – fiolă cu alge pentru hidratare si reparare 12 ml

65lei Lei 52lei Lei
Repara părul după vopsire și decolorare, hraneşte întăreşte şi netezeşte părul. Adaugă densitate, hidratare si senzatia de moale la atingere şi o strălucire aparte, părul se simte mai sănătos și mai viu, este potrivit pentru părul tratat chimic uscat si foarte uscat.