Politica de returnare

Ne dorim și facem tot posibilul ca clienții noștri să fie pe deplin mulțumiți de cumpărăturile efectuate Online pe site-ul nostru www.magazin.cristianbacanu.ro. Totuși, în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, acestea se pot returna în baza prevederilor legale în vigoare.
Consumatorul are dreptul de a se retraga din contract în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să prezinte un motiv.
Se poate returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără a se cere motivul pentru care s-a luat această decizie. Denunțarea de contract se face numai în scris. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat ( ambalajul original și factura fiscală și chitanța, după caz). În maximum 14 zile calendaristice de la data returnării se va înapoia contravaloarea comenzii în contul bancar.
În conformitate cu articolul 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru comenzile calendaristice care se referă la:
1. Furnizarea de bunuri care au fost desigilate după livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igienă sau protecție a sănătății;
2. Furnizarea de bunuri confecționate potrivit specificațiilor consumatorului sau evident personalizate.
Cheluielile de returnare vor fi suportate de către Cumpărător în cazul în care renunțarea nu este din vina CRIBAH BEAUTY SRL. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport.
Nu pot fi returnate produse care, din motive de igienă, nu pot fi revândute. Ne asigurăm că produsele de pe site-ul www.magazin.cristianbacanu.ro ajung la client în cele mai bune condiții.
Dacă a fost trimis un alt produs decât cel comandat, acesta se poate returna. În acest caz, CRIBAH BEAUTY SRL va suporta toate cheltuielile cu transportul și va trimite produsul cerut. În cazul în care produsul respectiv nu mai există în stoc, se va returna integral contravaloarea acestuia sau va exista posibilitatea de a fi selectate alte produse de pe site-ul nostru în limita sumei achitate deja către noi.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieți la adresa de e-mail: cribahbeauty@gmail.com. Mail-ul trebuie să conțină numărul comenzii și motivul returnarii pentru a stabili dacă plata returului va fi suportat de către noi sau de către dumneavoastră. După procesarea cererii de retur, veți fi contactat pentru detalii, în cel mai scurt timp.