Livrare si Plata

1. Livrare prin curier

În cazul în care dorești livrarea rapidă prin curier, în sistem door-to-door, costul suplimentar este de 20 lei/comandă. În cazul în care valoarea comenzii depășește 200 lei, transportul este gratuit și în restul țării. Termenul estimativ de livrare este de 48 ore, de luni până vineri, pentru toate localitățile de pe teritoriul României. Astfel, atât în pagina fiecărui produs, cât și în pagina coșului de cumpărături, ți se prezintă data estimativă de livrare.

Această metodă de livrare este compatibilă cu plata ramburs, precum și cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Netopia Payments.

2. Ridicare personală din locație

În cazul în care doresti să ridici personal coletul din salonul nostru CB HAIR SALON din București, Sector 6, B-dul Paul Teodorescu, Nr. 6, Bl. A4, Sc. B, Ap. 22, Interfon 22, vis-a-vis de Mall Afi Palace Cotroceni, nu există costuri suplimentare. Vei fi anunțat telefonic după ce produsele sunt pregătite. Programul de funcționare al salonului este Luni-Vineri 10:00 – 20:00, Sâmbătă 10:00 – 17:00.

Aceasta metodă de livrare este compatibilă cu plata ramburs, precum și cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Netopia Payments.

3. Particularități plată online cu cardul bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia Payments nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs., ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Retur si schimb

1. Returul produselor

Conform legislației în vigoare, ai întotdeauna dreptul de a returna comanda în termen de 30 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Termenul de returnare curge de la data livrării ultimului produs din comanda ta. Pentru a returna o comandă, este necesar să ne trimiți e-mail la cribahbeauty@gmail.com.

Produsul trebuie returnat împreună cu totalitatea documentelor cu care a fost livrat. Daca produsul a cărui returnare se dorește a fost însoțit de eventuale cadouri, și acestea trebuie returnate. În cazul în care produsul nu este returnat în starea în care a fost expediat, se vă întocmi un raport de service, iar contravaloarea restituită clientului vă fi diminuată.

Cribah Beauty Srl vă trimite curierul să ridice coletul a cărui returnare se dorește la data indicata în e-mail, iar costurile privind transportul tur, retur și comisionul bancar vor fi suportate integral de către partea culpabilă.

Rambursarea sumelor de bani se va face în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice prin transfer bancar în contul specificat de tine în e-mail.

Cribah Beauty Srl nu se face răspunzător de completarea eronată sau incompletă a datelor din e-mail.

2. Schimbul produselor

Daca dorești un alt produs în schimbul celui comandat inițial, trimite-ne un e-mail la cribahbeauty@gmail.com. Mai întâi, vom trimite un curier pentru a ridica produsul livrat. După ce produsul inițial livrat a fost verificat și s-a stabilit că întrunește condițiile necesare returului, iți vom expedia produsul ales la schimb. În acest caz, costurile tur, retur, tur vor fi suportate de către client.

Dacă există o diferență intre costurile inițiale și costurile secundare ocazionate de schimb, diferența se va rambursa în contul bancar menționat în e-mail. În cazul în care produsul ales pentru schimb este mai scump decât cel inițial, diferența va fi plătită ramburs în momentul livrării noii comenzi.