Retur si schimb

1. Returul produselor

Conform legislației în vigoare, ai întotdeauna dreptul de a returna comanda în termen de 30 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Termenul de returnare curge de la data livrării ultimului produs din comanda ta. Pentru a returna o comandă, este necesar să ne trimiți e-mail la cribahbeauty@gmail.com.

Produsul trebuie returnat împreună cu totalitatea documentelor cu care a fost livrat. Daca produsul a cărui returnare se dorește a fost însoțit de eventuale cadouri, și acestea trebuie returnate. În cazul în care produsul nu este returnat în starea în care a fost expediat, se vă întocmi un raport de service, iar contravaloarea restituită clientului vă fi diminuată.

Cribah Beauty Srl vă trimite curierul să ridice coletul a cărui returnare se dorește la data indicata în e-mail, iar costurile privind transportul tur, retur și comisionul bancar vor fi suportate integral de către partea culpabilă.

Rambursarea sumelor de bani se va face în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice prin transfer bancar în contul specificat de tine în e-mail.

Cribah Beauty Srl nu se face răspunzător de completarea eronată sau incompletă a datelor din e-mail.

2. Schimbul produselor

Daca dorești un alt produs în schimbul celui comandat inițial, trimite-ne un e-mail la cribahbeauty@gmail.com. Mai întâi, vom trimite un curier pentru a ridica produsul livrat. După ce produsul inițial livrat a fost verificat și s-a stabilit că întrunește condițiile necesare returului, iți vom expedia produsul ales la schimb. În acest caz, costurile tur, retur, tur vor fi suportate de către client.

Dacă există o diferență intre costurile inițiale și costurile secundare ocazionate de schimb, diferența se va rambursa în contul bancar menționat în e-mail. În cazul în care produsul ales pentru schimb este mai scump decât cel inițial, diferența va fi plătită ramburs în momentul livrării noii comenzi.