Termeni legali

CRIBAH BEAUTY SRL  înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J15/914/2016 deține și administrează la adresa magazin.cristianbacanu.ro ( denumit în continuare “Site-ul”), un site prin intermediul căruia sunt prezentate informații despre produsele furnizate de către Societate, precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea Societății, a serviciilor și produselor sale sau în scopul îndeplinirii unor dispoziții legale.
Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a tuturor termenilor și condițiilor de mai jos. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta între 14-18 ani, însă doar în măsura în care au acordul părinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către CRIBAH BEAUTY SRL. Vizitarea în continuare a Site-ului semnifică faptul că sunteți de acord cu termenii și condițiile.
CRIBAH BEAUTY SRL își rezervă dreptul de a schimba, corecta, modifica, adăuga și/sau retrage parțial sau integral Termenii, Condițiile, precum și Prețurile produselor. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat Termenii și Condițiile în totalitate. În cazul în care acestea nu sunt acceptate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.
Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a CRIBAH BEAUTY SRL și este apărat de prevederile legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Continutul site-ului magazin.cristianbacanu.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, re-publicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea scrisă anticipată a reprezentanților CRIBAH BEAUTY SRL.

 

Responsabilitate CRIBAH BEAUTY SRL

CRIBAH BEAUTY SRL nu este în niciun fel răspunzătoare pentru pierderea unor ocazii sau oportunități de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate de către Utilizator sau de către terții cu care Utilizatorul se află în orice raporturi juridice, ca urmare a nefuncționării sau a funcționării necorespunzatoare a Site-ului.
De asemenea, CRIBAH BEAUTY SRL nu poate fi răspunzatoare pentru nicio acțiune desfășurată de către utilizatori în baza informațiilor publicate pe Site. Informațiile și materialele sunt publicate pe Site exclusiv în scop informativ și nu reprezintă o ofertă fermă de a contracta și nu generează în sarcina CRIBAH BEAUTY SRL nicio obligație contractuală.
Garanția produselor
Produsele comercializate pe site-ul magazin.cristianbacanu.ro beneficiază de garanția legală de conformitate.

 

Legea aplicabilă

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord că orice dispută cu privire la utilizarea să fie guvernată în conformitate cu legile României, iar nivelul de jurisdicție este reprezentat de către instanțele de drept comun competențe din România, din circumscripția sediului societății. Site-ul poate fi accesat de pe întreg teritoriul României, cât și din afara României; accesarea sa din afara României este responsabilitatea exclusivă a Utilizatorului.

Politica livrare

Livrarea produselor se va face prin intermediul firmei de curierat iar termenul estimativ de livrare ar produselor este de aproximativ 2-3 zile de la plasarea comenzii.